El bàsquet masculí guanya 2 victòries consecutives amb dues actuacions dobles-dobles a OT Thriller!

GRAND RAPIDS, MICH. — L’equip masculí de bàsquet de Siena Heights ara n’ha guanyat dos consecutius després de la victòria a Aquinas a l’acció del WHAC dissabte a la tarda.

Colin Nutter va fer un doble-doble i va ser el màxim anotador dels Saints amb 21 punts i 10 rebots. L’altre doble-doble venia Shawn Brown amb 13 punts i 15 rebots.

Fora de la banqueta, Gavin Sluss es va posar calent des de la línia de tres punts, ja que va anar 4/5 i va sumar 15 punts en total.

A la primera part, l’Aquino va tenir un avantatge de 29-20 i va dominar la major part de la primera part. No va ser fins a la segona part que els Sants van recuperar el lideratge amb un 38-37 a les 13:30 després. Colin Nutter va fer una bandeja. L’últim avantatge que tenien els Sants va ser 18-17 quan faltaven 7:01 per al final de la primera part. Per acabar la segona part va ser molt igualat. A l’1:32, Shawn Brown va fer dos tirs lliures per posar els Saints a dos per 60-58, i en la possessió posterior d’Aquinas, Aquinas va fer una bandeja per empatar el partit 60-60 i aquest va ser el marcador de cara a la pròrroga.

A la primera pròrroga, els equips van intercanviar cistelles i el partit encara estava per decidir el 69-69.

A la segona pròrroga, els Saints van saltar amb un 5-0 després Shawn Brown va fer dos tirs lliures i Gavin Sluss va fer un tres per posar els Saints en dues possessions amb un 74-69 amb 3:46 del final. L’Aquinas no es va rendir, tot i que un parcial de 8-2 per Aquinas es va produir per avançar 77-76. Després d’unes quantes parades defensives, els Sants van recuperar la pilota, i quan faltaven 0:21 segons, Delano Williams va fer un triple per posar definitivament al Sants el 79-77. Després d’una parada defensiva i Delano Williams rebot, els Sants van sortir victoriosos contra l’oponent de la conferència WHAC Aquinas.

SHU tornarà a l’acció el dimecres 24 de gener, quan els Lourdes Grey Wolves arribaran a la ciutat. L’avís serà després del partit de bàsquet femení a les 20:00.