Caiguda de bàsquet masculí contra el número 10 de Lourdes

ADRIAN, Mich. — L’equip de bàsquet masculí de Siena Heights va caure davant de Lourdes per 71-61 en l’acció del WHAC dimecres al vespre.

Delano Williams va liderar els Saints en anotació amb 13 punts i va acumular cinc rebots. Jonas Tester també va anotar a doble dígit per als Sants amb 12 punts i també va baixar amb cinc rebots.

Fora de la banqueta, Max Moratinos Va anotar 10 punts i va baixar amb tres rebots.

A la primera part, el partit va ser molt igualat amb els dos equips. L’avantatge més gran de la mitja part per als dos equips va ser a la mitja part quan Lourdes tenia un avantatge de 39-35 a la mitja part. Pels Sants a la primera part, Jonas Tester va ser el màxim anotador amb 10 punts i va tenir tres rebots.

A la segona meitat, el partit va continuar coll i coll, ja que els dos equips intercanviaven cistelles d’anada i tornada. Els Sants van recuperar el lideratge amb un 44-41 després Jonas Tester va fer el salt per posar els Sants per tres. A partir d’aquí, la Lourdes va empatar el partit a 54-54 quan faltaven 6:14 per acabar el partit. Això va ser fins que la Lourdes va tancar el partit amb un parcial de 17-7 per sortir amb la victòria.

Al vespre, els Sants van disparar un 38,6% des del terra, un 12,5% des de tres, i van cometre 11 pèrdues.

SHU jugarà el proper dissabte 27 de gener contra Madonna a les 15:00.