Bàsquet masculí Outlasts Concordia – Atletisme Siena Heights

ANN ARBOR, Mich. –L’equip de bàsquet masculí de Siena Heights va aguantar la derrota del Concordia, 77-74, en l’acció del WHAC dimecres a la nit.

Delano Williams va ser el màxim anotador dels Sants amb 16 punts, mentre que Shawn Brown va tenir 12 punts i vuit rebots.

Brent Wiles també va fer 13 punts, 11 dels quals van arribar a la primera part per ajudar a marcar el to als Sants a la nit.

A la primera part, el Concòrdia va mantenir una avantatge de tres punts a la mitja part amb un 39-36. Va ser a la segona part quan els Saints van poder fer les jugades de gran victòria al llarg del tram. Després que el Concòrdia s’hagués avançat durant quatre minuts i mig de la segona part, els Saints finalment es van poder avançar amb el 45-44 quan Delano Williams va fer una bandeja. Tot i això, el Concòrdia va poder continuar amb un parcial de 14-5 per pujar 58-50 amb poc menys de 12 minuts per al final del partit. Això va ser fins que els Sants van fer un parcial propi de 9-0 per pujar 59-58. En els segons restants, els Sants es van trobar a un davant a falta de 19 segons per al final, fins Colin Nutter va fer l’enfonsament del joc per segellar finalment l’acord per als Saints amb 77-74.

SHU tornarà a l’acció el dissabte 20 de gener, quan viatja a Grand Rapids, Michigan, per enfrontar-se als Aquinas Saints.